YourFoodcoach

Voedingsdeskundige (vergoeding zorgverzekeraar) -afvallen - gezonde tips - gezonde lifestyle -coaching - recepten - begeleiding - beweging

YourFoodCoach is Nicole Jabben: "Als gediplomeerd gewichtsconsulente ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). In mijn (thuis) praktijk in Sittard en online kun je terecht voor al je vragen en problemen op het gebied van voeding. Daarnaast lees je meer over voeding in mijn blogs en zal ik je af en toe mee laten genieten van mijn kookkunsten!

Een gewichtsconsulente begeleidt gezonde personen met over- of ondergewicht. Ook indien je een gezond gewicht hebt, maar je huidige eet- en leefpatroon wilt aanpassen kun je bij een gewichtsconsulente terecht. Samen bekijken we je huidige gewoontes en stellen we een behandelplan op afhankelijk van jouw doelen. Tijdens deze behandeling zal ik je coachen naar jouw doel. Hiervoor worden (wekelijks) consulten ingepland. Ik zal je tijdens de behandeling voorlichting geven over voeding en beweging. Het doel is om blijvend resultaat te boeken! 

Indien je blijvend gewicht wenst te verliezen is het belangrijk om jezelf een gezond eet- en leefpatroon aan te meten dat bij je past en om die reden ook vol te houden is. Leren wat gezonde voeding is, om leren gaan met valkuilen, bewegingsmomenten vinden, kortom een juiste balans vinden in je eet- en leefpatroon. Uiteraard stap voor stap, het is belangrijk dat je jezelf en je lichaam de tijd geeft je oude gewoontes om te buigen. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit blijvend resultaat oplevert! 

Mocht je besluiten om met mij samen aan de slag te gaan om jouw doelen te bereiken, dan zullen we als eerste stap een intakegesprek inplannen. Tijdens dit gesprek zal ik je kort mijn werkwijze toelichten, verder zullen we jouw huidige eet- en leefpatroon bespreken en jouw doelen bepalen. Tevens krijg je een gezonde informatiemap met handige tips & tricks en een gratis voedingsdagboek. Tot slot zal er een eerste weegmoment plaatsvinden. Indien je een online-traject wilt volgen, ontvang je uiteraard alle info per e-mail."

Elisabeth van Barstraat 23
6131 CA Sittard
Telefoon 06 38 24 80 69
info@your-food-coach.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.