WOOD15

WOOD15 Indoor Mountainbike park

het eerste Indoor Bikepark in Europa, gelegen in de sportstad Sittard - Geleen (NL) ingeklemd tussen Duitsland en België‘.  

Na hard te hebben gewerkt aan de opbouw van het Indoor Bikepark zijn de deuren van WOOD15 14 november 2014 officieel opengaan. WOOD15 is voor alle leeftijden en niveau's toegankelijk. BMX, Dirt, 4X, Enduro, XC en zelfs cyclocross fietsen zijn toegestaan. 

In een leegstaande oude fabriekshal van ruim 6000m2 in Sittard, waar ooit beeldbuizen van Philips werden geproduceerd, hebben we de eerste fase van ons Indoor Bikepark gerealiseerd. Onze Dirt/Flowlijn, 3 verschillende XC niveau’s, Skill area en onze 70m pumptrack zijn een ware speeltuin voor de beginnende tot de ervaren gepassioneerde mountainbiker.

WOOD15 is een plek voor jong en oud, waar je niet gehinderd wordt door welke weersomstandigheden dan ook. 

Geen lange afstanden, verschillende niveaus met de focus op rijtechniek, het is lastig, maar leuk en leerzaam. 

Voor een een kinderfeestje of een evenement alles is mogelijk. 

Heb je geen bike of bescherming, we hebben Focus als bike partner, dirt bikes, BMX en zelfs de nieuwe Focus Sam zijn te huur. KED helmen, Bliss protection en Endura handschoenen zorgen voor de bescherming.

Na het rijden wil je natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie of een hapje en een drankje bijpraten met je vrienden, sterke verhalen vertellen of je laatste technieken uitwisselen in onze Drinkplek, met Kampala Gold koffie.

Kortom een ideale accommodatie voor Indoor MTB en BMX!

Nusterweg 66 Hal E
6136 XB Sittard
Telefoon 0468200389

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.