Archief Wijnrestaurant op het land

Op de grens van België en Maastricht, verscholen in het groen, is het glooiende Zuid Limburgse landschap in het voorjaar van 2019 omgetoverd tot een unieke gastronomische plek waar regionale wijnen hand in hand gaan met de culinaire verrassingen. Te midden van wijnranken iseen tijdelijk glazen paviljoen verrezen waar men van 25 mei tot en met 16 juni van de mooiste regionale wijn- spijs creaties kan genieten.

Wat begon als een droom wordt nu echt werkelijkheid. Er staat er in het prachtige Jekerdal een Paviljoen tussen de wijngaarden en daarmee is de eerste editie van Wijnrestaurant op het land een feit. De (regionale) wijnen zijn geselecteerd, de gerechten gekozen. Inmiddels zijn er al 2500 mensen die hun plekje bij Wijnrestaurant op het land hebben gereserveerd en dat aantal groeit elke dag. Van 25 mei tot en met 16 juni culinair genieten bij Wijnrestaurant op het land. Wat kun je verwachten?

 

GENIETEN TUSSEN DE WIJNRANKEN

Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals asperges van de Limburgse löss grond, kalfstartaar van het Blanc Blue Belge rund of de Limburgse caprese, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen uit de regio die perfect passen bij het witte goud en alle andere gerechten! Niet in een regulier restaurant maar in een uniek pop up restaurant pal naast de wijnranken! Voor Annaline Doelen, eigenaresse van Wijnrestaurant Mes Amis èn Ambassadrice van de Limburgse Wijngaardeniers is dit een droom die in vervulling gaat. De druiven glinsteren in de zon en je kunt ze bijna zien groeien...

 

DAT IS WIJNRESTAURANT OP HET LAND

Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar gastronomie en de mooiste wijnspijscreaties hand in hand gaan. Van 25 mei tot en met 16 juni zal dit unieke pop up restaurant verrijzen op het wijndomein van Hoeve Nekum aan de Nekummerweg 31 te Maastricht. Het pop up restaurant biedt plaats aan 175 gasten tijdens lunch en diner Daarnaast is er een terras en een lounge bar  waar men kan borrelen icm een kleine kaart. Het restaurant krijgt een stijlvolle, landelijke‘boerensjieke’ en moderne uitstraling en inrichting. Uniek voor Maastricht en Zuid-Limburg.

 

Wil je dit evenement niet missen? Reserveren kan via deze link: www.wijnrestaurantophetland.nl.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/wijnrestaurantophetland.nl/