Week IN Week THUIS #2 - digitale (corona)versie | week 15 | 2020

Nummer 2 van onze speciale corona-editie Week IN Week THUIS als printbare pdf en issuu-bladerversie

Wees zo vriendelijk deze agenda door te zetten naar vrienden, familie, kennissen, buren en iedereen die een culturele impuls kan gebruiken.

==========================================================================================

Nog steeds kunnen wij tot ons verdriet de reguliere Week IN Week UIT niet uitbrengen. 
Mede door de overdonderende respons op onze eerste digitale uitgave én ook de enorme toename aan (digitale) activiteiten kan de redactie nu de tweede editie van de Week IN Week THUIS presenteren.

ISSUU blader-versie
 
In deze Week IN Week THUIS: 
Tal van films en documentaires van de Lumière, Wes Anderson, Pathé Thuis, Movies that Matter en 2Doc. Literatuur met Behoud de Begeerte en een wekelijkse blog van Kumulus. Parkstad Limburg Theaters lanceert #PLThuis, DonderdagVerwonderdag en een brandbrief van Toneelgroep Maastricht.  
Dan hebben we ook nog Cursussen, Muziek en Kunst (zowel in stad, regio als over de landgrens).
 
Bovendien hebben wij een nieuwe toevoeging in het leven geroepen in de vorm van Leven in lockdown, verslagen uit den vreemde van (oud)medewerkers van Week In Week UIT.
Graag ook nog even aandacht voor de hardwerkende lokale horeca-ondernemers die we apart uitlichten in Bezorgen / afhalen en Steun de Keukens.

Heeft u suggesties of bijdragen, mail het naar info@maastrichtnet.nl.


Steun de Keukens
In de bijlage vindt u de Week IN Week THUIS, waarin een aantal Maastrichtse horeca-ondernemers in het zonnetje worden gezet onder de noemer Steun de Keukens Maastricht (zie p. 20 t/m 23).  Meedoen, ja dat kan, deelname is mogelijk.  Vraag naar de opties: info@maastrichtnet.nl / 043-3251949.

Haw pin, blijf sterk en gezond.

Hartelijke groet, 

Namens team Week in Week uit, 
Paul Pinxten

info@maastrichtnet.nl
043 325 19 49

CultuurThuis
CultuurThuis CultuurThuis.nl bundelt culturele initiatieven in binnen- en buitenland met behulp van sociale-media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Doel van dit initiatief is om om kunstenaars, culturele instellingen en cultuur-liefhebbers thuis te bedienen en een hart onder de riem te steken. De kanalen:

Facebook: facebook.com/CultuurThuis
Instagram: instagram.com/CultuurThuis
Twitter: twitter.com/CultuurThuis