Week IN Week THUIS #4 - speciale (corona-)editie als printbare pdf en Issuu bladerversie

Wees zo vriendelijk deze agenda door te zetten naar vrienden, familie, kennissen, buren en iedereen die een culturele impuls kan gebruiken.

Zolang de printversie niet uitgebracht kan worden, maken wij voor onze lezers een digitale corona-editie onder de titel Week IN Week THUIS.

Hier tref je nummer vier aan. Haal cultuur in huis. Zet svp door aan ieder die in deze benauwde tijd behoefte heeft aan een fikse dosis cultuurinfo. 

ISSUU blader-versie
 
In deze Week IN Week THUIS: Keetje Mans in quarantaine, Nederlandse Dansdagen gaan digitaal, de afhaalbieb, Opera Zuid online, franse chansons met moederdag, Quarantalks, de video-call van Toneelgroep Maastricht, de nieuwe James Bond op komst, dagboek van een plant, Kumulus Outdoor Kids, de afhaalkeukens en onder meer Leven in Lockdown met Loes Mooren.
Veel leesplezier.

 
Heeft u suggesties of bijdragen, mail het naar . Altijd welkom.

Graag ook  aandacht voor de hardwerkende lokale horeca-ondernemers die we apart uitlichten in Bezorgen / afhalen en Steun de Keukens.

Steun de Keukens
Ook in deze Week IN Week THUIS wederom 24 Maastrichtse horeca-ondernemers opgelijnd onder de noemer Steun de Keukens Maastricht (zie p. 20 t/m 23).  Meedoen, ja dat kan, deelname is mogelijk. Vraag naar de opties: info@maastrichtnet.nl / 043-3251949.

Haw pin, blijf sterk en gezond.

Hartelijke groet, 

Namens team Week in Week uit, 
Paul Pinxten

info@maastrichtnet.nl
043 325 19 49