Week IN Week THUIS # 3 - speciale (corona-)editie als printbare pdf en Issuu bladerversie

Wees zo vriendelijk deze agenda door te zetten naar vrienden, familie, kennissen, buren en iedereen die een culturele impuls kan gebruiken.

Nog steeds kunnen wij tot ons verdriet de reguliere Week IN Week UIT niet uitbrengen. Mede door de overdonderende respons op onze digitale uitgaves én ook de enorme toename aan (digitale) activiteiten kan de redactie nu de derde editie van de Week IN Week THUIS presenteren.

ISSUU blader-versie
 
In deze Week IN Week THUIS: 
Ruim baan voor het jonge talen Tanja  Ritterbex, een coronaverslag uit Zuid Spanje van Prisca Sinay, veel verse info over films die je her en der (op je eigen display) kan bekijken,  talkshows die je kan volgen, hoe je biebboeken op te halen  plus vele theater- en danstips.
Dan hebben we ook nog Cursussen, Muziek en Kunst (zowel in stad, regio als over de landgrens).
 
Heeft u suggesties of bijdragen, mail het naar . Altijd welkom.

Graag ook  aandacht voor de hardwerkende lokale horeca-ondernemers die we apart uitlichten in Bezorgen / afhalen en Steun de Keukens.

Steun de Keukens
In de bijlage vindt u de Week IN Week THUIS, waarin 24 Maastrichtse horeca-ondernemers in het zonnetje worden gezet onder de noemer Steun de Keukens Maastricht (zie p. 20 t/m 23).  Meedoen, ja dat kan, deelname is mogelijk. Vraag naar de opties: info@maastrichtnet.nl / 043-3251949.

Haw pin, blijf sterk en gezond.

Hartelijke groet, 

Namens team Week in Week uit, 
Paul Pinxten

info@maastrichtnet.nl
043 325 19 49

CultuurThuis
CultuurThuis CultuurThuis.nl bundelt culturele initiatieven in binnen- en buitenland met behulp van sociale-media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Doel van dit initiatief is om om kunstenaars, culturele instellingen en cultuur-liefhebbers thuis te bedienen en een hart onder de riem te steken. De kanalen:

Facebook: facebook.com/CultuurThuis
Instagram: instagram.com/CultuurThuis
Twitter: twitter.com/CultuurThuis