Archief Strandoptredens bij Fun Valley Maastricht

Tino Martin, Lil’ Kleine en o.a. Beppie Kraft

Vanaf 7 augustus lanceert Kenny Mordang (mede-eigenaar Essential Festival) in samenwerking met Fun Valley Maastricht het concept Strandterras Maastricht Live. Het eerste weekend van augustus vinden onder die naam een reeks aan intieme strandoptredens plaats bij Fun Valley Maastricht op het strand. De stranddagen worden gevuld met muziek en een lunch of diner arrangement. Onder andere met Tino Martin (foto), Lil Kleine en Maastrichts trots Beppie Kraft. Er worden voor het eerste weekend nog twéé namen aangekondigd.

Op het strand wordt een intieme setting gecreëerd waar de concerten plaats zullen vinden.

Afstand

Strandterras Maastricht Live hanteert een beperkte capaciteit en er zal voldoende afstand tussen de tafeltjes zijn. Ook is er extra aandacht voor hygiëne. Kenny Mordang van Dusk To Dawn Entertainment: “Ondanks de maatregelen willen we een leuke middag of avond uit bieden. Zodoende kwamen we uit op een intieme setting op deze indrukwekkende plek waar je jouw favoriete artiesten van dichtbij kunt zien optreden.”

Bezoekers kunnen een tafeltje reserveren (voor 2, 3 of 4 personen bestaande uit hetzelfde huishouden) en onder het genot van een lunch, diner en drankje genieten van de muziek. Het eten wordt tijdens deze bijzondere reeks verzorgd door Quadakkers Evenementen. “We zijn enorm trots dat we op deze bijzondere plek het eten mogen verzorgen. Ik kan niet wachten om de finishing touch te mogen geven aan deze speciale middag of avond uit” aldus Bas Akkermans.

Tickets

De openbare verkoop start dinsdag 21 juli om 19:00. De pre-register verkoop voor geregistreerden start maandag 20 juli om 19:00 via strandterrasmaastricht.nl/tickets

 

PROGRAMMA

Tino Martin  avondshow | Strandterras Maastricht Live - Vr 7 aug, 21u

Lil Kleine middagshow | Strandterras Maastricht Live  - Za 8 aug, 12u

Emma Heesters avondshow | Strandterras Maastricht Live  - Za 8 aug, 17:30u

Beppe Kraft avondshow | | Strandterras Maastricht Live  - Zo 9 aug, 17:30u