"GEZOCHT: Ben jij dol op zingen én lekker eten? Dan ben jij de ster van het project 'Common Chorale'

Het Geluid Maastricht heeft een nieuw community-project gelanceerd : Community-koor 'Common Chorale'

 

Voor een community koor, bestaande uit inwoners van Maastricht, uit elke wijk, van alle leeftijden en met alle achtergronden, is Het Geluid Maastricht op zoek naar zangers en zangeressen! 🎶

Voor een nieuw op te richten community koor dat zal optreden in een muziektheatraal concert vlak voor de kerstdagen zoeken muziektheatermakers van Het Geluid Maastricht zangers en zangeressen. 

Altijd al eens willen werken met professionele regisseurs en een internationale opera zangcoach? Of wil je iemand opgeven die goed kan zingen? Vind je meedoen aan een voorstelling over armoede en ongelijkheid belangrijk? Dit omdat je je stem wilt laten horen voor en met anderen of misschien omdat je zelf de ervaring kent het (tijdelijk) met minder te moeten doen?

Het 'Common Chorale'-project kan je een prachtige ervaring bieden met veel zangvoldoening onder leiding van dirigente en internationaal opera coach Kirsten Schötteldreier en regisseurs Gable Roelofsen en Romy Roelofsen (winnaars Prins Bernhard Cultuurfonds inspiratieprijs Limburg 2015) en een heel team aan pianisten en begeleiders die je zangproces zullen ondersteunen. 

We werken toe naar een bijzonder concert dat het publiek zal raken! Ben je geïnteresseerd en beschikbaar in een aantal weekenden vanaf half november? En kan je op 20, 21, 22 en 23 december optreden? 

Geef je dan op door een mailtje te sturen naar commonchorale@gmail.com of bel/app/sms Romy Roelofsen via 06 40 74 36 03!

Deelnemers ontvangen een waardebon van €70,- voor sociaal restaurant Vorkje Prikken.

Meer informatie vind je op http://www.facebook.com/commonchorale."