Anouk Viegen nieuwe directeur CNME Maastricht en regio

Per 15 september is Anouk Viegen de nieuwe directeur van CNME Maastricht en regio. Ze volgt daarmee Lara Klaassen op, die na 11 jaar de rol van duurzaam en groen leiderschap overdraagt.

Per 15 september betreedt Anouk Viegen de functie van directeur bij CNME, het centrum voor natuur- en milieueducatie in Maastricht en regio. Middels educatie, advies, natuurbeheer en participatie werkt CNME met burgers, bedrijven en overheden aan concrete en praktische veranderingen in de maatschappij. Zo draagt CNME bij aan een duurzame samenleving.

Een groen hart en een zakelijke mindset

Met haar ruime ervaring bij Rabobank en een achtergrond in educatie heeft CNME met Anouk Viegen een directeur in huis met een groen hart en een zakelijke mindset. Viegen (46) is blij met haar benoeming: “Ik signaleer een toenemende interesse en urgentie voor klimaat, natuur en milieu bij burgers en organisaties, en geloof dat veel mensen nu openstaan voor het concreet zetten van stappen. Ik kijk ernaar uit om vanuit de jarenlange kennis en ervaring van CNME mijn steentje bij te dragen!” 

Het bestuur ziet in Anouk Viegen een ideale directeur voor de toekomst. Voorzitter van bestuur Jan Eyck: “Met haar achtergrond kan Viegen bijdragen aan de verdere professionalisering van CNME en de verbinding maken tussen overheid, burgers en bedrijven. Zo kunnen we als CNME de impact van ons werk verder vergroten”.

 

Hoogbrugstraat 40
6221 CS Maastricht
Telefoon 043-3251949
info@maastrichtnet.nl