Van Goch & Gerards Kunsthandel Maastricht

Van Goch & Gerards kunsthandel in European fine art is een initiatief door twee gedreven mensen, John Gerards en Charles van Goch, beiden op hun eigen manier al jaren begaan met kwalitatief hoogstaande kunst en de kunst van het samenbrengen van mensen.

John Gerards is al meer dan 20 jaar een bevlogen kunstverzamelaar van kunst uit de 19e en 20e eeuw. Met name de romantiek, landschappen, Haagse school en dierenschilders hebben zijn voorkeur. In de loop der jaren is er een mooie en gevarieerde collectie ontstaan die we niet meer alleen via internet wilde aanbieden. Vanaf 1 Mei 2010 zijn Charles van Goch en John Gerards, zakelijk partner in kunst. 

Charles van Goch. een ieder die hem kent, kent hem als een gedreven man en een zeer succesvol ondernemer die de laatste jaren steeds meer tijd probeert in te ruimen om zijn kennis over kunst te vergroten en dit te delen met zijn relaties en vrienden. De gedrevendheid die Charles al jaren in zijn ondernemingen laat zien is nu ook een extra energiebron voor dit unieke partnerschap. Het samengaan van kennis over kunst en een grote relatiekring zijn de basis voor Van Goch & Gerards kunsthandel met de hoofdzetel in Maastricht.

Uw kunstwerk taxeren, dat kan!

Als u een kunstwerk heeft en u weet niet goed wat de waarde is van het werk, dan kunnen Van Goch & Gerards dit voor u taxeren. In de eerste instantie bekijken zij het kunstwerk op basis van foto's naar de authenticiteit, herkomst en op kwaliteit hierbij maken we een waarde schatting op basis van de foto's. Dan adviseren zij u om wel of niet een taxatierapport te laten maken Dit is gratis. Mocht het werk echt van waarde zijn, kan er een professionele taxatie gemaakt worden. U ontvangt dan een taxatierapport van een officiele taxateur.

Dit rapport kunt u dan ook voor uw verzekering gebruiken. Wij vragen een vast bedrag voor deze taxatie van € 225,00 per kunstwerk.

Ezelmarkt 5
6211 LJ Maastricht
Telefoon +31 (0)62006742
info@vangochengerards.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.