Theatersport Broodje Giraf

Broodje Giraf verzorgt theatersport- en improvisatiecursussen en heet je van harte welkom om eens te komen meedoen aan een cursus of te komen kijken bij een optreden!

Broodje Giraf is in 2007 opgericht door de toenmalige cursusgroep theatersport o.l.v. Tim Gladdines. Sinds dat moment heeft de vereniging in wisselende samenstelling getraind met verschillende docenten. Broodje Giraf treedt regelmatig op in het Pesthuys Podium te Maastricht en heeft al vele uitwisselingsprojecten gedaan met Vlaamse improvisatiegroepen in Leuven, Antwerpen en Houthalen. 

In 2010 is de groep gesplitst in een gevorderdengroep en een beginnersgroep. De ervaren leden trainden verder in de gevorderdengroep, terwijl o.l.v. improvisatiedocent Jeroen Tessers (Troeba Theater, www.troeba.nl) nieuwe leden konden instromen om de beginselen van improvisatietheater te leren. Na verloop van tijd is de gevorderdengroep uit elkaar gegaan. 

Vanaf september 2013 start Jeroen Tessers bij Broodje Giraf opnieuw met een tweewekelijkse cursus improvisatie voor beginners/halfgevorderden. Doelen zijn om beginnende en ervaren spelers te trainen om kwalitatief goede improvisatie te spelen, Broodje Giraf (weer) op de kaart te zetten in Maastricht en omgeving en te bewijzen dat improvisatietheater zijn plaats verdient temidden van de meer conventionele vormen van theater. 

Meer informatie? Stuur een mailtje naar broodjegiraf@gmail.com of bel Jeroen Tessers: 06-16673690.

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.