Archief Tim Tim

Simone de Jong / vanaf 3 jaar

Timtim is een stoere beeldende voorstelling met humor, timmerenergie en een snufje magie. Over twee gepassioneerde vakmannen, hun vriendschap en hun aanpassingsvermogen.

Tim en Willie bouwen veel en ze verbouwen vaak. Want hun wereld is nooit af. Het kan altijd beter, mooier of anders. Dan slaat de vermoeidheid toe en lopen droom en werkelijkheid bij deze twee fanatieke bouwers steeds meer door elkaar... Als dat maar goed gaat!

Over Simone de Jong
Eerder maakte Simone de Jong EilandKluizelaar en WalvisJong voor dezelfde leeftijdsgroep. Komend uit de mime en het muziektheater kenmerken haar voorstellingen zich door hun muzikaliteit en inventiviteit. Naast regisseur is Simone de Jong kinderboekenschrijver. Ze werkt aan het vervolg op Het geheim van meneer Hartjes (Clavis, 2016).

Lekker in je pyjama
Hoe spannend is het voor kinderen om 's avonds naar het theater te gaan! En omdat de begintijd van de voorstelling (19.00 uur) dicht bij de bedtijd is, mogen alle kinderen in pyjama komen. Met hun knuffel natuurlijk. Deze voorstelling is leuk voor kinderen vanaf 3, maar zeker ook leuk voor 4-, 5- en 6-jarigen.