Archief The Dublin Legends (IRL)

Seán Cannon en zijn mannen zetten de legende van The Dubliners voort

Als The Dublin Legends het podium bestijgen, waan je je binnen een paar minuten in een Irish pub. Het kloppend hart van de Ierse steden en dorpen, waar verhalen over stoere zeebonken, vurige romances en ongelukkige liefdes rondgaan onder het genot van een pint Guinness of een goed glas whisky. Geen band kan dat authentieke en aanstekelijke sfeertje met zoveel geestdrift neerzetten.

The Dublin Legends brengen Ierse folk naar Kerkrade, zoals hij bedoeld is. Puur en rauw vanuit het hart. Fans kennen het viermanschap Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh  en Paul Watchorn wellicht nog als The Dubliners. Die legendarische naam verdween toen John Sheahan ermee stopte, maar de legende bleef! Net als de lekkere pubsfeer, die je meesleept met opzwepende songs en melancholieke ballades als Molly Mallone, Whiskey in the jar en Seven Drunken Nights.

Zes jaar na het 50-jarig jubileum van de fameuze Dubliners is die fameuze naam dan wel geschiedenis, maar heeft de band nog geen fractie ingeboet op zijn ongeëvenaarde stijl. The Dublin Legends schrijven FOLK met hoofdletters! Puur en authentiek.