Archief Simon & Garfunkel Revival Band

Sluit uw ogen en u waant zich bij het wereldberoemde liveconcert in Central Park!

De afgelopen drie jaren genoten duizenden mensen van de Simon & Garfunkel Revival Band. Onder andere tijdens een reeks uitverkochte concerten in het Amsterdamse Concertgebouw. Als geen ander laten de zangers Michael Frank en Guido Reuter het oeuvre van het wereldberoemde duo op een fraaie manier herleven.

De perfecte sound
Er zijn maar weinig duo’s van wie de stemmen zo perfect samensmelten als die van Simon & Garfunkel. In de jaren 60 en 70 scoorde het legendarische duo hit na hit met hun subtiele folkpop. The Sound of Silence, Homeward Bound, Mrs. Robinson: allemaal hebben ze perfecte samenzang als kenmerk. Dat element staat dan ook voorop bij de Simon & Garfunkel Revival Band.

Live in Central Park
De stemmen van Michael Frank (die ook gitaar speelt) en Guido Reuter (ook actief op viool, fluit en piano) benaderen de stemmenpracht van hun grote voorbeelden heel nauwkeurig. Ballads als Scarborough FairThe Sound Of Silence en Bridge over troubled water tot het snellere werk als Mrs. Robinson en Cecilia klinken stuk voor stuk hetzelfde als het origineel. Sluit uw ogen en u waant zich bij het wereldberoemde liveconcert in Central Park!