Archief Rick Engelkes Producties - Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks (6+)

Dolfje en Foeksia in één musical

Na de succesvolle kindermusical over Dolfje Weerwolfje komt ook het vervolg Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks naar Theater Kerkrade.

Een spannend verhaal
Wrow! Op een nacht rent Dolfje per ongeluk het Heksenbos in. Daar mag hij van Opa Weerwolf absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. In het bos leert hij Foeksia kennen; een grappig en lief miniheksje, dat bij haar vader Kwark de Tovenaar woont.

Dolfje en Foeksia worden vriendjes. Maar dan komt de moerasheks erachter dat er een weerwolf in het Heksenbos is en barst de strijd los tussen de hekesen en de weerwolven. Zal Dolfje ooit nog vrijkomen? Wakkabakkaboe...

Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon
Hoe het verhaal van Dolfje en Foeksia afloopt, is te zien in deze nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 6 jaar. Een gloednieuwe productie boordevol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. Gebaseerd op de spannende boeken van Paul van Loon.

In de pers
"Van Loons populairste personages slim verenigd."- Theaterkrant
"Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks is dé nieuwe familiemusical, vol leuke liedjesm mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes." - Theaterparadijs.
"Wakkabakkaboe! Veel plezier met Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks." - Musicalnieuws.nl
"Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks; een WAKKABAKKABOEiende vriendschap." - Musicalsites.nl

Meet & Greet
Natuurlijk komen Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto!