Archief Gonnie en Gijsje samen op stap PeuterKleuterOchtend

Klein Amsterdam Producties / vanaf 2 jaar

Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg en gaat Gonnie op zoek...

Voorbij de hooiberg ontdekt ze de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op ontdekkingstocht. Op zoek naar die rode laarsjes. Onderweg komen ze dieren tegen. Welke zijn dat? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

De lieve peutervoorstelling Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo verandert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin, waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen.

Katiuscia Principato is speler, theatermaker en zangpedagoog. Ze was te zien in o.a. Hans en Grietje, Knofje de musical, Ezel en beer, Geitje, WALvis en Ssst de tijger slaapt.

Kira Kool is een performer en maakt theater voor kinderen en volwassen. Ze is o.a. te zien in de jeugdvoorstelling Dikkie Dik en de taart gebaseerd op de boeken van Jet Boeke.