Archief Bye Bye Baby 10+

Theater maas en dans

Er komt een dag dat je afscheid neemt van je grenzeloze fantasie en je kindertijd. Het is het moment dat je imaginaire vriendje niet meer mee mag naar verjaardagfeestjes. Dat je de knuffels van het bed haalt en in een doos op zolder wegstopt. Dat je de geheimtaal met je buurjongen vergeet. Dat je je begint te schamen voor dagdromen waarin je kunt vliegen en met de dieren kunt praten. Maar lukt het om in één keer je fantasie te doden? Bye Bye Baby is een fysiek spektakel op een enorm springkussen vol illusies die ontmaskerd worden: van simpele goocheltrucs tot grootse effecten met rook en glitters.

Maker Nastaran Razawi Khorasani over Bye Bye Baby:
In Bye Bye Baby blijft het personage steken tussen twee werelden in, tussen een ongebreideld imaginair universum en een nuchtere down-to-earthmentaliteit. Tijdens onze prepubertijd zetten we onze eerste stappen naar volwassenheid. We gaan op zoek naar wie we later willen zijn.  De zoektocht begint met het zetten van een streep door wie we waren.'

THEATERSHUTTLE

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 


Foto: Roosmarijn