Archief Maastricht aan Zee

Een creatieve zomerweek voor kinderen tussen de 8-12 jaar

Van maandag 12 t/m donderdag 15 augustus vindt er weer een onvergetelijke zomereditie van Maastricht aan Zee plaats op het terrein van 't Mestreechs Rizzjemint!

Tijdens deze zomerse doe-week worden kinderen verrast door een breed, cultureel en artistiek programma. Professionele kunstenaars van diverse disciplines verzorgen hierbij creatieve werkplaatsen. Middels co-creatie bepalen de kinderen zelf wat ze maken en op welke wijze ze dat doen. Van indrukwekkende bouwwerken tot zelf gecomponeerde muziekstukken en betoverende dansuitvoeringen; ieder kind krijgt de ruimte om zijn of haar culturele talent te ontplooien.

De creatieve eindresultaten worden tijdens de eindpresentatie op donderdagmiddag gepresenteerd. Familie en vrienden zijn dan van harte welkom!
Bekijk HIER de flyer van de Maastricht aan Zee | Zomereditie.

 • Wanneer: 
  Ma 12 t/m do 15 augustus 2019
 • Waar: 
  terrein van 't Mestreechs Rizzjemint, 
  Statensingel 14 te Maastricht
 • Hoe laat: 
  9.00-17.00u
 • Kosten: 
  €150,- per persoon (incl. lunch en snacks)*
  *Voor kinderen uit gezinnen met weinig geld kan deelname worden vergoed. Aan de hand van uw aanmeldformulier nemen wij contact met u op.

Aanmelden en vragen: 
mail naar info@maastrichtaanzee.nl of bel 043-8527053
www.maastrichtaanzee.nl 

Maastricht aan Zee | Zomereditie 
wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Maastricht en diverse culturele, sociaal-maatschappelijke en financiële partners.

 

Batterijstraat 48
6211 SJ Maastricht
Telefoon +31 (0)43 852 70 53
info@toutmaastricht.nl