Archief Live your best life: Vol energie het nieuwe studiejaar in!

Ben jij al klaar om weer vol aan de bak te gaan, of had de zomervakantie nog wat langer mogen duren? Een nieuw studie jaar: nieuwe ronde nieuwe kansen!

Maar wat kan er dit jaar anders? Vaak heb je aan het begin van een nieuw studiejaar nog veel goede voornemens, maar voor de eerste tentamens zijn we vaak al uitgeput, moe en weer toe aan de volgende vakantie. Studeren kost nou eenmaal veel tijd en energie, vooral als je nog niet precies weet wat je erna allemaal nog wilt doen.

Dat kan anders!

In de workshop "Live your best life" sta je volledig in contact met jezelf en gaan we kijken naar de dromen die jij hebt voor de (nabije) toekomst. Je wordt je bewust van hetgeen dat jou misschien nog tegen houdt deze dromen te realiseren en kan hier dus ook aan voorbij gaan! Kortom, een mooie start na de zomer een fantastische manier om vol energie het nieuwe studiejaar te beginnen!

Wil jij meer uit je studiejaar, jezelf én je toekomst halen? Dan is deze workshop perfect voor jou! Zet jezelf nu op aanwezig, of meld je aan via de mail: info@vankancoaching.com .

Tot 12 September!

Inverstering:
Omdat iedereen de kans moet krijgen om zo'n vliegende start te maken is jouw investering deze keer niet €30,- euro, maar slechts €17,50!

Bewoners van The Student Hotel Maastricht ontvangen een extra korting van €10,-.

Wil je graag meer informatie over deze workshop, of twijfel je nog of het iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Katinka van Kan
Van Kan Coaching

+31 6 33 20 68 54
info@vankancoaching.com

www.vankancoaching.com

Sphinxcour 9A
6211 XZ Maastricht
Telefoon 043 711 2235
maastricht@thestudenthotel.com