Tango Maastricht

De stichting Tango Maastricht heeft als doel bekendheid te geven aan de Argentijnse cultuur en meer in het bijzonder aan de Argentijnse Tango

De stichting is opgericht in november 1987 en is daarmee de op één na oudste Tango-dansschool van Nederland.  Tango Maastricht is actief met vele tangosalons, lessen en workshops.

Tango Maastricht is een not for profit organisatie en wordt gerund door vrijwilligers. Het bestuur organiseert en faciliteert alle activiteiten van de stichting met als doel het bevorderen en stimuleren van alle sociaal-culturele aspecten die zijn toegespitst op de Zuid-Amerikaanse Tango-cultuur. Hierbij streeft zij met name naar meer bekendheid met de Argentijnse Tango en het behoud van de kwaliteit en de authenticiteit van deze dans.

Het hele jaar door kun je bij Tango Maastricht dansen. Van oktober tot juli zijn er tangocursussen, bestemd voor de beginners tot de vergevorderde dansers, zowel met vaste- als gastdocenten. En regelmatig organiseren we tangosalons voor alle dansers uit Maastricht, de Euregio en daarbuiten. Onze vaste danslocatie is in Buurtcentrum St. Pieter, Pastoor Kribsweg 14a. Hier organiseren we bijna elke  tweede en vierde zaterdagavond van de maand een TANGOCAFÉ vanaf 21.00 uur. 

Pastoor Kribsweg 14a
Maastricht
Telefoon
contact@tangomaastricht.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.