Studium Generale

Studium Generale organiseert lezingen, collegereeksen, debatten, het PAS Festival en meer... Bekijk onze website www.maastrichtuniversity.nl/sg voor het volledige programma.

Door het jaarlijks organiseren van rond de 75 (gratis te bezoeken) lezingen en debatten, 18 tot 22 collereeksen en een kunst- en wetenschapsfestival, draagt Studium Generale bij aan de openheid van denken en vrijheid van meningsuiting. Als onderdeel van de Universiteit Maastricht slaat Studium Generale een brug tussen universiteit en de regio. Met het brede programma op het gebied van wetenschap, kunst & cultuur en samenleving, wil SG inzicht bieden in de samenhang van wetenschappen en de individuele, culturele en sociale vorming van de bezoekers (die geen student hoeven te zijn) bevorderen. 

Het Studium Generale programma is niet alleen toegankelijk voor studenten. Ook andere belangstellenden zijn welkom bij de activiteiten die meestal gratis te bezoeken zijn.

Kaartverkoop:
Reserveren via het Studenten Service Centre: (043) 388 5 388 (ma-vr van 09.00 tot 17.00 uur) of rechtstreeks via de knop "Reserveer plaatsen" bij de betreffende activiteit op deze site.

Voor de Avonden van het Woord kan worden gereserveerd via www.theateraanhetvrijthof.nl

Lezingen zijn meestal vrij toegankelijk. Soms vragen wij een kleine bijdrage. Kaarten zijn dan te reserveren bij het callcenter van het Studenten Service Centre ((043) 388 5 388), op https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/over-de-um/andere-afdelingen/studium-generale onder de knop "Reserveer plaatsen" bij de betreffende activiteit  of op de avond zelf (indien nog niet uitverkocht).

Bonnenfantenstraat 2
6211 KL Maastricht
Telefoon 043 388 5307

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.