Stichting Flamenco Limburg

Spanje in Zuid Nederland!

Spaanse kriebels in de buik? Altijd al die Sevillanas mee willen dansen tijdens vakantie, gezellig meeklappen met de muziek, die castagnetten leren gebruiken die je ooit hebt gekocht of gewoon meer willen leren over de achtergrond van de Spaanse (flamenco)kunst- en cultuur? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Stichting Flamenco Limburg promoot de Flamencokunst- en cultuur in Zuid Nederland. Wij organiseren workshops op het gebied van flamencodans,- zang,- gitaar, percussie en palmas. Ook voor lezingen over Spanje in relatie tot flamenco, flamencoreizen en Spaans koken zit je bij ons goed! En met korting naar een voostelling? Ook dat regelen wij voor je. Maar ook de ervaren flamenco- en Spanje kenner hebben wij genoeg te bieden. Wat dacht je van workshops met bijvoorbeeld bata de cola, mantón en waaier die gegeven worden door verschillende docenten met ieder hun eigen stijl? Heel leerzaam!

 
Nieuwsgierig en wil je op de hoogte gehouden worden over alles wat wij organiseren? Meld je dan aan via mail flamencolimburg@gmail.com of via onze website www.flamencolimburg.webs.com en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief. 

 Tot gauw!

 Volg ons op facebook www.facebook.com/flamencolimburg en twitter www.twitter.com/flamencolimburg

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.