Sterreplein1

Zoek jij nog een geweldige locatie voor bijvoorbeeld theater, een klassiek concert, een expositie, fotografie dan is Sterreplein1 DE PLEK bij uitstek, in hartje centrum van Maastricht

Sterreplein1 is een multifunctionele ruimte gevestigd in de voormalige kerk aan het Sterreplein te Maastricht en geschikt om te huren.

MULTIFUNCTIONEEL EN INSPIREREND 

De grote kerkzaal is, gelet op de bijzonder goede akoestiek, zeer geschikt voor 
podiumkunsten als ook voor zakelijke bijeenkomsten of bijeenkomsten in de privé-sfeer. 

De lichte en ruime kerkzaal wordt verhuurd voor: vergaderingen, workshops, lezingen, brainstormsessies, recepties, presentaties, trainingen en cursussen.

Hiernaast is Sterreplein1 uitermate geschikt voor een pers- of productpresentatie, een kortdurende kunst of design tentoonstelling, theaterrepetities, voorstellingen, een film- en fotografieset, expositieruimte en voor andere culturele activiteiten.

De voormalige kerk aan het Sterreplein is tenslotte een zeer passende en unieke locatie voor het vieren van een bruiloft. 

Sterreplein1 is een inspirerende locatie waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. De grote zaal biedt 50 zitplaatsen. Alle voorzieningen zijn aanwezig om de zaal geschikt te maken voor vergaderingen, trainingen, workshops, etc. 

De voormalige kerk op het Sterreplein ligt op een rustige, goed bereikbare locatie en is slechts vijf minuten lopen vanaf Maastricht CS.

Er is volop parkeergelegenheid in Q-park De Griend aan de Franciscus van
Romanusweg. Dit is op loopafstand van Sterreplein1.

Meer infohttp://www.facebook.com/pages/Sterreplein1/269948829713518?sk=info

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.