Spring Pilates

BodyMind Training | Pilates • Myo-fascial Release • Gyrotonic® • Gyrokinesis®

Spring Pilates is in 2004 opgericht door Aisha Trimbach. In de ruime studio in het centrum van Maastricht worden zowel groepslessen als individuele training aangeboden.

Kwaliteit boven kwantiteit is het uitgangspunt; individuele aandacht voor de deelnemer staat voorop. Mensen van alle leeftijden, met hun eigen doelen en mogelijkheden zijn welkom om deel te nemen aan de lessen. De oefeningen worden op het ervaringsniveau van de deelnemer afgestemd zodat op een goede manier progressie wordt gemaakt.

De groepen zijn ‘mixed level’ en klein genoeg om aandacht te besteden aan de details. De focus ligt daarbij op precisie, met de juiste lichaamshouding, zodat de oefeningen goed, veilig en harmonieus worden uitgevoerd. Ervaringsgerichte anatomie is onderdeel van de lessen. De lessen worden gegeven in een vriendelijke en ontspannen sfeer.

Bij Personal Training staat het doel van de trainee centraal. De training kan zowel gericht zijn op herstel na blessure of bevalling, het ontwikkelen van meer kracht en flexibiliteit, alsook geconcentreerd werken aan verbetering van neuromusculaire coördinatie.

Voor bedrijven en instellingen kunnen lessen op locatie worden gegeven.

Achter de barakken 13 (boven City Gym)
6211RZ Maastricht
Telefoon 043 326 18 11

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.