Sit On Design

Sit On Design is een online verkoopsite van design meubilair, van decoratieve voorwerpen, van design geschenken en artisanale werken

    • Design meubilair : Kwaliteitsmateriaal, creativiteit, functionaliteit en flexibiliteit zijn sleutelwoorden voor ons. Om aan deze veeleisende standaard te beantwoorden, bieden wij de verwezenlijkingen aan van designers die wij in ons hart dragen en die al vaak werden geprezen voor hun werk.

 

    • Decoratieve voorwerpen : Het zijn deze kleine extra’s die het verschil maken. Deze voorwerpen geven een meerwaarde want ze zijn mooi, soms mysterieus, dikwijls functioneel en altijd origineel. Ze blijven voor iedereen betaalbaar, hetgeen ze zo aantrekkelijk maakt. Deze bijzondere voorwerpen zijn er om u gelukkig te maken. Doe uzelf een plezier en schaf u zo er een aan.

 

  • Design cadeau: Verras uw familie en vrienden met een onverwacht en origineel cadeau dat hen zonder twijfel plezier doet. Met een geschenk wil je een emotie overbrengen, plezier doen en verrassen. Wanneer wij onze producten selecteren denken we daaraan. Deze categorie biedt geschenkideeën voor iedere beurs (van €15 tot €100 ). Het is bovendien een goede inspiratiebron voor bedrijven die hun personeel of klanten eens iets anders willen schenken.

Wij hebben ons gevestigd in de voetgangersbuurt « Le Carré » in het centrum van Luik, niet alleen bekend voor zijn geanimeerd nachtleven, maar ook voor de talrijke chique winkels. Stephanie ontvangt u met haar goed humeur en haar passie voor decoratie en design en staat altijd klaar met raad en advies. In de winkel worden vooral decoratieve voorwerpen aangeboden, maar er pralen ook enkele design meubels. Lokale artiesten kunnen hun kunstwerken in onze winkel tentoonstellen gedurende 2 maanden. Het is bovendien ook mogelijk uw huwelijkslijst bij ons te deponeren. De locatie van de winkel dient ook als workshop voor Stephanie als ze haar papier-maché kunstwerken en lampen creëert.

Bergerue 17
4000 Luik
Telefoon 0032/(0)4 2231301
info@sitondesign.com

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.