Scouting Munstergeleen

Wij zijn Scoutinggroep Munstergeleen en bieden wekelijks een plezierige vrijetijdsbesteding voor uw kind.

Onze meerwaarde, ten opzichte van andere vrijetijdsbesteding, ligt in de kansen die wij onze jeugd bieden om zich te ontwikkelen tot evenwichtige mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving. 
Onze scouts leren vanuit een positieve houding leiding te nemen, initiatieven te ontplooien, klaar te staan voor een ander, respect te hebben voor elkaar en de omgeving en te denken in uitdagingen in plaats van beren op de weg te zien. Naast beweging, sport en spel bieden wij ook de mogelijkheden voor het opdoen van vele competenties.

Onze scouts leren samenwerken, maken kennis met leeftijdsgenoten buiten school, beleven avonturen, ontdekken de natuur, het buitenleven en worden uitgedaagd om grenzen te verleggen. Wij gaan mee met de tijd en combineren dit met behoud van onze eigen scoutingidentiteit. Vele oud-leden dragen ons nog steeds een warm hart toe. 
Onze vereniging draait op een team van staf- en kaderleden dat zich op vrijwillige basis inzet. Zo dragen wij ons steentje bij voor onze samenleving! 

Geldakkerstraat 2
6151 BX Munstergeleen
Telefoon 046 452 37 06
info@scoutingmunstergeleen.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.