Ruud Lammerink

Kunst- & Architectuurgeschiedenis

Alles weten over kunst en architectuur? Wat is precies de Art-Nouveau en wat maakt de Geboorte van Venus zo'n bijzonder schilderij? Sinds enige tijd geeft Ruud Lammerink cursussen in de grote musea van Limburg.

Hij neemt u mee langs de ontwikkeling van de schilderkunst en laat u kennis maken met de geschiedenis van de architectuur.

CV Ruud Lammerink heeft na de kunstacademie in Enschede de Jan van Eyck Academie hier Maastricht doorlopen. Hij is voor meerdere instituten werkzaam. Al sinds jaar en dag geeft hij met succes cursussen op het gebied van architectuur en kunstgeschiedenis. Ook verzorgt hij rondleidingen en reizen.

Inschrijvingsprocedure

Het cursusgeld dient twee weken voor aanvang van de cursus overgemaakt te zijn op girorekening NL14INGB0002032403 t.n.v. Dhr. R. Lammerink, Hoogzwanenstraat 108, 6211 BZ Maastricht.

Inschrijfvoorwaarden

Wanneer u zich inschrijft verbindt u zich voor de gehele cursus en bent u het volledige cursusgeld verschuldigd. Het ontbinden van een deelnameovereenkomst is alleen mogelijk tot een week voor aanvang van de cursus, waarbij de betalingsverplichting vervalt en/of het cursusgeld wordt gerestitueerd.

Per annulering wordt altijd €15,- administratiekosten in rekening gebracht. Annuleren na start van de cursus is niet mogelijk. De verplichting tot betaling blijft. Het niet deelnemen aan de cursus leidt niet tot ontslag van de betalingsverplichting.

Telefoon 06-27055841
ruudlammerink@kpnmail.nl
Postadres
Hoogzwanenstraat 108
6211 BZ Maastricht

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.