Jagers te Paard

Vereniging Jagers te Paard bevordert het beoefenen van de paardensport en organiseert daarvoor een aantal activiteiten zoals wedstrijden en lessen.

Ieder jaar weer organiseert de vereniging Jagers te Paard een groot concours hippique op Hemelvaartsdag, nu al meer dan 50 jaar. Dit concours hippique is de bron van inkomsten waaruit de diverse aktiviteiten, waaronder trainingen, bekostigd worden.
Vanaf 1 januari 1995 zijn de L.R.V. Jagers te Paard en P.C. Graetheide samengegaan. De P.C. in 1978 opgericht heeft een bewogen tijd achter de rug met vele ups en downs. Sinds 2003 zijn LRV en PC vervangen door paardensportvereniging.

Ook bij de ponyclub kunnen we terug kijken op grote successen, diverse individuele Nederlandse en Limburgse kampioenstitels zijn behaald. 
Lid van onze vereniging ben je niet alleen om aan wedstrijden deel te nemen. Je probeert ook om, samen met anderen, de vereniging tot iets te maken waar je graag bijhoort. Een soort van vriendenclub, die elkaar helpt en steunt. Overal en altijd.

De "Graethei" is zo'n vereniging. Ze bevordert het beoefenen van de paardensport en organiseert daarvoor een aantal activiteiten zoals wedstrijden en lessen.

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.