Pesthuyspodium Maastricht

Klein, intiem theater

Een mooie plek om te spelen! Het Pesthuyspodium is een klein maar charmant theater, dat zich op een unieke locatie in het oude stadshart van Maastricht bevindt.
Pesthuyspodium biedt voor elk wat wils!
Naast de amateurtoneelvoorstellingen van onze "huisgezelschappen" Blik, M'46 en Papaver,  biedt ons podium cabaret, muziek, theatersport en professioneel toneel. 

Zie website om een indruk te krijgen van wat we u kunnen bieden: als bezoeker, als gebruiker of als vrijwilliger
  • Paul Vermeulen:
"De gehele Rode Horde dankt het Pesthuyspodium voor de enorme gastvrijheid én gezelligheid. Het was ons weer een waar genoegen om bij jullie te mogen staan. Supertheater! Extra grote dank aan Harry en René! Wij komen heel graag terug." 
  • Jacques Vriens: 
"Al in heel wat theatertjes gestaan, maar een van de allerleukste blijft Het Pesthuys. Het is een heerlijke zaal om te spelen; de technische voorzieningen zijn prima; er is een fijne ruime kleedkamer en de medewerking van de vrijwilligers is hartverwarmend. Voor de ‘nazit’ is een gezellig theatercafé waar je je bijna niet wegkomt. Het wordt altijd weer later dan je bedoeld had."
  • May Rooijakkers
"Wat een mooie plek om te spelen! Een prachtig pand omringd door de oude geschiedenis van Maastricht. Het intieme karakter van het theater, het podium waar de adem van de toeschouwer voelbaar is voor de speler. En dan het hartelijk onthaal en de vakkundige hulp en de PR activiteiten. En tenslotte een uiterste aandachtig publiek. Daar is het goed toeven voor een speler! Waarlijk een plek om terug te komen.." .

U kunt zich aanmelden voor de mailing om op de hoogte te blijven van onze voorstellingen.
U kunt zich ook afmelden voor de mailing.
Adres voor informatie over zaalhuur en reserveringen: Info@pesthuyspodium.nl
Adres voor vragen over de nieuwsbrief en de PR: pr@pesthuyspodium.nl
Adres voor vragen over de website en PR materiaal: webbeheer@pesthuyspodium.nl

Vijfkoppen 1
6211 JS Maastricht
Info@pesthuyspodium.nl
Postadres
Vijfkoppen 1
6211 JS Maastricht

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.