Mosam Tune Bigband te Maastricht

Bigband Mosam Tune heeft een nieuwe start gemaakt.

Onder leiding van de ambitieuze jonge dirigent Jori Klomp bouwt de band aan een nieuw en gevarieerd repertoire van bekende popnummers, funkmuziek, bigband klassiekers en aanstekelijke Latin arrangementen. Hoofddoel van de Mosam Tune Bigband: in een echte Bigband bezetting met ruimte voor vaste zangers/zangeressen. 

Het plezier in muziek   maken staat voorop!

e Mosam Tune Bigbandbestaat reeds enige jaren en heeft steeds onder begeleiding gestaan van Richard Meijer. Met een slotconcert op 3 april 2011 in Buurtcentrum De Klaekeburg in Heugem- Maastricht hebben zowel Richard als een aantal leden afscheid genomen. De resterende ledengroep is enthousiast en gemotiveerd en heeft een serieuze doorstart gemaakt waarbij de doelstellingen zijn aangescherpt.

Bigband Mosam Tune is een groep van muzikanten uit Maastricht en omgeving die één passie deelt: het creëren van die echte
bigbandsound. De leden variëren in leeftijd van 14 tot 58 jaar en in kwaliteit van ervaren amateur tot (misschien wel) aanstormend professional. Voor ieder is er de kans zijn of haar kwaliteiten te laten zien en te ontwikkelen. Het plezier in muziek maken staat voorop!

Maar…de nieuwe start is pas echt een feit als de bezetting van Mosam Tune weer compleet is. Daarom is Mosam Tune op dit moment op zoek naar:
 

- een trompettist
- een toetsenist
- een trombonist
- een bastrombonist

Ook dames worden uitdrukkelijk uitgenodigd te reageren.

 Meld je aan en doe mee met Bigband Mosam Tune !! 

Je kunt natuurlijk ook een paar keer komen ‘proefdraaien’. Neem bij belangstelling contact op met Joep Geenen, secretaris van MosamTune via e-mail adressecretaris@mosamtune.nl.

Als je kiest voor Mosam Tune, dan kies je ook voor:

- repetitie elke zondagochtend van 10:30 uur tot 12:30 in buurtcentrum de Klaekeburg

– een kleine financiële bijdrage voor de vaste kosten (afhankelijk van gerealiseerde inkomsten)

– 6 tot 10 optredens per jaar

- één of tweemaal per jaar een sociale activiteit

Geinteresseerden kunnen het best contact opnemen met Joep Geenen, secretaris van MosamTune via e-mail adres

secretaris@mosamtune.nl . Telefonisch contact is mogelijk met Jos Dielemans, penningmeester via gsm nummer 0653 66 57 58

 Raadpleegt u onze website: www.mosamtune.nl

Gronsvelderweg 142
Maastricht
Telefoon 06 - 53 66 57 58
secretaris@mosamtune.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.