Archief Op Zoek Naar de Verloren Tijd

Wandelen met Sanne Vaassen

Op Zoek Naar de Verloren Tijd
Geur is sterk verbonden aan herinnering en kan ons in een fractie van een seconde terugbrengen naar een andere plaats en tijd. Bijvoorbeeld naar een geliefde, het huis van jouw oma of de gymzaal van jouw vroegere school. Kan zoiets ook met een plek of stad? Beeldend kunstenaar Sanne Vaassen ontwierp een geurwandeling door het verleden van Maastricht. Tijdens deze wandeling kun je stukken uit het verleden van de oude stad ontdekken door aan kruiden, bloemen en extracten te ruiken.

Wandelen met Sanne Vaassen
Op 15 september kun je de wandeling samen beleven met kunstenares Sanne Vaassen. Om 11:00 uur ben je van harte welkom en zul je ontvangen worden met koffie en vlaai. Erik de Jong geeft een introductie over de term wandelen, waarna Sanne haar kunstwerk Op Zoek Naar de Verloren Tijd toelicht. Om 12:00 uur kun je samen met Sanne of op eigen gelegenheid de wandeling lopen. De wandeling is 12 kilometer door de binnen- en buitenstad, dus houd rekening met stevige schoenen. Je krijgt van ons een flesje water mee.

Om deel te nemen aan de wandeling wordt verwacht dat je het boekje in bezit hebt. Misschien heb je hem via de webshop gekocht, of cadeau gekregen, maar je kunt hem ook ter plekke aanschaffen voor 20 euro. Daarnaast zijn de extra kosten per persoon 5 euro. Jongeren onder de 18 jaar lopen gratis mee.

 

Wil je meelopen? Leuk! Aanmelden kan via tineke.kambier@marres.org. Als je een vraag hebt, kun je ook bij haar terecht.