Crowdfunding The Floor is Lava

Marres organiseert samen met Voordekunst een crowdfunding campagne voor The Floor is Lava, de eerste solotentoonstelling van jonge beeldend kunstenaars Sander Breure en Witte van Hulzen

The Floor is Lava is een spectaculaire multimedia-installatie die bezoekers onderdompelt in een omgeving van mensgrote sculpturen en geboetseerde portretten. Jij kunt meehelpen die te realiseren!


Bekijk hier de video waarin Sander Breure en Witte van Hulzen vertellen over de tentoonstelling The Floor is Lava en de crowdfunding campagne.

 

Doe je mee? 
O
m het werk te voltooien hebben we 25.000 euro nodig. We hebben een maand de tijd om dit geld bij elkaar te verzamelen. Doe je mee? We hebben een paar hele fijne tegenprestaties voor je in petto. Zo kun je nu alvast je toegangskaartje veilig stellen. Of maak kans op een kunstwerk van Sander & Witte. Wil je liever de kunstenaars een keer ontmoeten? Dat kan ook!
Meer informatie en alle tegenprestaties vind je op voordekunst.nl/thefloorislava. Spread the word!


*Noteer de opening alvast in je agenda: zaterdag 16 maart om 17.00 uur bij Marres, Capucijnenstraat 98, Maastricht.

Over de kunstenaars 
Sander Breure & Witte van Hulzen wonen en werken in Amsterdam. Breure studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium, Den Haag, en Van Hulzen behaalde zijn diploma bij ArtEZ in Arnhem. Hun multidisciplinaire praktijk is gebaseerd op onderzoek naar de lichaamstaal en de interpretatie ervan. Zij ontvingen de Charlotte Köhlerprijs in 2018. Breure en Van Hulzen worden vertegenwoordigd door tegenboschvanvreden, Amsterdam.