buro 046 | Quant

buro 046 B.V. geeft elke maand het stadsmagazine Quant (voorheen UIT magazine) uit. Wij zijn samen met gemeente Sittard-Geleen de gastheer van deze website.

Vanaf 2005 maakt buro 046 B.V. elke maand het goed gelezen, gratis UIT magazine dat onze inwoners en bezoekers alles vertelt over de regio Sittard-Geleen.
Vanaf februari 2016 steken wij ons magazine in een nieuw en fris jasje. Niet alleen een nieuwe, frisse huisstijl. Maar ook ander papier én een nieuwe naam: Quant!

Sinds 2005 frissen wij elk jaar de grafische huisstijl van ons magazine op. In 2012 hebben wij ons logo vernieuwd. Maar al jaren vertellen wij graag meer over onze stad en regio dan enkel een overzicht te geven van evenementen en het uitgaansaanbod. De naam UIT deed ons magazine dus stilaan tekort. Quant gaat letterlijk en figuurlijk verder waar UIT magazine is gestopt. Over het leven en genieten in de regio Sittard-Geleen. Leuke verhalen, verrassende tips en bijzondere mensen. Een mooi, gratis magazine met een positieve en vrolijke toon. Daarom Quant!

Quant verschijnt twaalf keer per jaar rond de eerste van de maand. Deadlines liggen altijd rond de 15e van de maand.
Quant vindt u elke maand op de bekende 700+ distributieadressen. Quant bereikt zo elke maand meer dan 40.000 mensen uit de regio. Quant ligt bij de horeca, culturele podia, gemeentelijke balies, VVV Limburgwinkels, wachtkamers, onderwijsinstellingen, supermarkten, zwembaden en sportscholen en heel veel winkels in alle stadsdelen van
de gemeente Sittard-Geleen. Maar óók in Beek, Stein, Elsloo, Maaseik (B), Urmond, Maasmechelen (B), Selfkant (D), Roosteren, Susteren, Echt en Nieuwstadt.

U kunt zichtbaar zijn in Quant middels een advertentie (in uw eigen huisstijl) of een advertorial (redactie in de huisstijl Quant). Wij geven u graag een compleet en eerlijk advies. Dat kan alleen op basis van een goed gesprek. Met aandacht voor uw verhaal.

Kortom, wij maken graag een eerlijk en kundig voorstel, passend bij uw wensen.

Meer weten? Lees Quant! Of kijk op quantmagazine.nl of bel 046 458 79 51.

Met vriendelijke groet,

Roger Bormans, algemeen directeur buro 046 B.V.

Overhovenerstraat 2
6131 BZ Sittard
Telefoon 046-458 79 51
info@buro046.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.