Mannenkoor Borgharen Maastricht

Gerenommeerd mannenkoor, met een lange en rijke geschiedenis.

Mannenkoor Borgharen Maastricht is een gerenommeerd koor met een lange en rijke historie. Het koor doet zijn uiterste best een goed midden te houden tussen traditie en moderniteit. Zo wil het aantrekkelijk blijven voor het publiek, maar ook voor nieuwe koorzangers. 

Onder auspiciën van hoofdsponsor en tevens beschermheer Sibelco Europe MineralsPlus (v/h Ankersmit Maalbedrijven BV) verzorgt het koor bijzondere concerten in binnen- en buitenland. Uiteraard brengt het koor met enige regelmaat tevens muzikale dankbetuigingen aan de vele sponsoren en relaties die de zangers sinds jaar en dag steunen.

Mannenkoor Borgharen Maastricht is een koor met een koninklijk randje: het is begiftigd met de koninklijke erepenning van Hare Majesteit Koningin Beatrix én met de gouden stadsmedaille van de stad Maastricht. Het koor kan terugkijken op een lange en rijke geschiedenis. Ooit begonnen in het dorp Borgharen, biedt het koor nu al vele jaren een warm muzikaal onderkomen voor koorzangers uit de gehele regio. Door een goed midden te houden tussen traditie en moderniteit werkt het  aan de ambitie om zijn toonaangevende plaats in de muziekwereld te behouden en te versterken.

Mannenkoor Borgharen Maastricht spant zich sterk in voor de instandhouding van de mannenkoorzang. Ook verricht het koor inspanningen ter bestendiging van zijn eigen voortbestaan, waarbij de focus ligt op vernieuwing van zijn repertoire en verjonging van zijn ledenbestand. 

Belangstellenden voor Mannenkoor Borgharen Maastricht kunnen zich o.a. melden bij de beheerder van deze site: Mathy Peters, vice-voorzitter van het koor, tel. nr. 043-3654108, of 06 - 46 29 39 95.  

Schoolstraat 8
Borgharen-Maastricht
Telefoon 043-3654108
mathy.peters@ziggo.nl
Postadres
Cannerweg 306
6213 NC Maastricht

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.