LFA Toneel

LFA Toneel is dé organisatie voor amateurtheater in Limburg, de Limburgse Federatie voor Amateurtoneel.

Amateurtheater is top! En als je op deze site terecht bent gekomen, dan weet jij waarschijnlijk al hoe het voelt om op de planken te staan of achter de theaterschermen met elkaar te werken aan een toneelproductie. Een goed gevoel, toch?!

Misschien speel je al jaren bij je favoriete toneelvereniging. Misschien kom je net kijken en ben je juist op verkenningstocht in de spannende wereld van het amateurtoneel? Of regisseer jij amateurs in Limburg? Weet je veel van theatertechniek of maak je graag decors en kleding?

De LFA zet zich breed in om het amateurtheater in Limburg te beZIELen – Zichtbaar te maken, te Inspireren en vernieuwen, te Engageren en Laagdrempelig te houden!

Om de zichtbaarheid van amateurs te vergroten, organiseert de LFA festivals en kent ze theaterprijzen toe. Om amateurs te inspireren zijn er cursussen en masterclasses. Jaarlijks mag een Limburgse regisseur de kerstvoorstelling Scrooge maken, waar je als speler aan mee kunt doen. Om betrokken te blijven, kun je je abonneren op het gratis magazine De Amateur en een Reisbeurs aanvragen om met een voorstelling op reis te gaan. Omdat de LFA wil dat de amateurwereld toegankelijkheid blijft voor iedereen, houdt ze de prijzen laag. Een lidmaatschap geeft je recht op interessante kortingen op onder andere kledingverhuur, cursussen en theatervoorstellingen.

Postadres
Postbus 203
6040 AE Roermond

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.