KIX Maastricht

KIX is een samenwerkingsinitiatief van de scholen, kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen in Maastricht.

KIX is het centrale coördinatiepunt voor alle naschoolse activiteiten voor alle kinderen van 2-13 jaar in Maastricht. Via KIX worden op professionele wijze naschoolse activiteiten aangeboden bij jou in de buurt. Naschoolse activiteiten bestaan uit kennismakingstrajecten van (ongeveer) 2-8 weken met activiteiten op het gebied van sport, spel, cultuur, creatieve vormgeving, natuur, techniek, theater, dans en muziek.

Zo kun je bijvoorbeeld 6 weken op dinsdag na schooltijd meedoen met breakdance, of ga je op woensdag musicalles volgen, of maak je op de donderdagen kennis met schilderen, of….. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij KIX leer je en ontdek je door het zelf te doen!

Via KIX worden op professionele wijze naschoolse activiteiten aangeboden bij jou in de buurt in de vorm van kennismakingstrajecten. Dat is niet alleen super leuk, uitdagend en ontspannend, maar kinderen kunnen zo ook ontdekken wat ze leuk vinden en waar eventuele interesses of talenten liggen. Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website van KIX, www.kix-maastricht.nl Er staat vast en zeker al een leuke activiteit gepland bij jou in de buurt. Doe jij ook mee?

Heb jij interesse in een activiteit, maar staat deze nog niet op de agenda bij jou in de buurt? Vraag er naar bij je school of BSO!

 

Tot KIX!

Wilhelminasingel 91
6221 BH Maastricht
Telefoon 043-3260705
info@kix-maastricht.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.