Kafee de Kup

De vele instrumenten aan het plafond verraden de voorliefde van de gastheer, terwijl de foto’s aan de wanden de gasten terugvoert naar Sittard in vroeger tijden

Afbeeldingen van markante stadsgezichten, die menigeen zich nog herinnert, zorgen voor gespreksstof terwijl men geniet van het ruime assortiment, tot in de perfectie verzorgde bieren van Brand Bierbrouwerij, al dan niet vergezeld van een borrelhapje uit de ‘kleinste kaart’.

Vanaf het sfeervolle terras, dat aan de voorzijde gesitueerd is, kan men onder het genot van onder andere een luxe kop koffie, uiteraard vergezeld van Limburgse vlaai, het winkelend publiek gadeslaan.Drie generaties treffen elkaar in dit knusse cafe waar met muziek subliem wordt ingespeeld op het aanwezigepubliek.Ten allen tijde wordt u ontvangen door gastheer Jan of gastvrouw Corina.

Bekijk met aandacht het typerende glas-in- lood raam dat u meeneemt naar de dertiger jaren van de vorige eeuw. Daarop is het legendarische verhaal te zien van de leeuw die tijdens de St.Rosa kermis de kerk binnenloopt. De rest van dit verhaal wordt u op verzoek graag door de  uitbaters verteld…

Vanwege de intieme sfeer is onze zaak uitermate geschikt voor een (al dan niet) besloten feest voor gezelschappen tussen 30 en 50 personen. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op!


Limbrichterstraat 28
6131 ED Sittard
Telefoon 046 - 4513306
info@kafeedekup.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.