John van Kooten

Circus van Kooten...............Kunst en zo!

Welkom op deze internetpagina van John van Kooten. Deze multidiciplinaire kunstenaar is woonachtig in Maastricht alwaar hij in 1952 eveneens geboren is. Vanaf het moment dat hij van zijn buurman (de kunstenaar Han Jelinger) een kleurdoosje kreeg, op 3 jarige leeftijd, is hij geheel verslingerd aan tekenen en schilderen. Hij kreeg eveneens van buurman Han al vroeg de liefde voor de grafiek mee.

Relevante genoten kunstopleidingen: Grafisch Lyceum Utrecht (1. Druktechniek  Grafisch Lyceum Utrecht (Reprogafie) Instituut van Hilst Utrecht/Amersfoort (-Kunst- PR en voorlichting) Akademie Toegepaste Kunsten Maastricht (Grafische Vormgeving) Academie Hasselt België (Publiciteit) Academie Hasselt België (Vrije grafiek) Academie Mechelen België (Schilderen + specialisatie-graad eigentijds schilderen)

Diverse specifieke grafische/communicatie bedrijfsopleidingen bij: PTT-Telecom, Kodak-Nederland, Rank-Xerox Nederland

Werkzaam als autonoom multidisciplinair- beeldendkunstenaar, grafisch vormgever, auteur en als docent tekenen, schilderen en handvaardigheid. Geeft/gaf schilder-, -teken en handvaardigheidslessen in: onder andere in het kader van de regeling VSD op diverse bassisscholen in Maastricht (kinderen) en bij de Gilde Opleidingen (volwassenen) in Maastricht en aan diverse schildersgroepen (volwassenen)van beginners tot gevorderden (masterclass).

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.