Atelier Hofhuizen & van Dongen

Wil je in een ontspannen sfeer (beter) leren tekenen en schilderen? Heb je het idee dat er meer in je zit dan de tekenleraar op school vroeger dacht maar weet je niet goed hoe je de draad moet oppakken? Vind je de grotere cursuscentra te onpersoonlijk? Ben je al gevorderd en heb je het gevoel dat je vast begint te lopen? Of je nu beginneling bent of al langer bezig met tekenen of schilderen, wij bieden les op maat: jouw maat. We helpen jou je eigen persoonlijke ‘handschrift’ te vinden en/of verder ontwikkelen. De vaardigheden die je van nature hebt worden stap voor stap uitgebouwd, in jouw eigen tempo.

Omdat iedereen in eigen tempo en op eigen niveau werkt hanteren wij geen vaste cursusperiodes: je kunt instappen wanneer je wilt.

We werken met strippenkaarten van resp. vijf, tien, vijftien of twintig lessen. Dit betekent dat als je een keer niet kunt komen je ook niets betaalt, mits je tijdig afzegt*.

Spreekt deze manier van les krijgen je aan? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

De lessen zijn op maandag dinsdag en woensdag, voor lestijden kunt u op onze website kijken

Prijzen:

Strippenkaarten:

5 lessen     83,50 euro  

10 lessen   159,50 euro   

15 lessen   225,00 euro   

20 lessen   285,50 euro   

 

Naast het cursusgeld zijn er ook materiaalkosten.

Eenvoudige (teken)materialen als papier en houtskool kun je altijd tijdens de les kopen.

In eerste instantie kun je volstaan met eenvoudig tekenmateriaal, afhankelijk van je vorderingen en wensen krijg je advies over verdere aanschaf van materialen.

Tijdens de les mag je zoveel koffie of thee pakken als je wil. We hebben een potje staan voor een vrijwillige bijdrage. Van de inhoud halen we koekjes voor bij de koffie/thee.

Oude Maasstraat 61
6229bc Maastricht
Telefoon 0645622048 of 0638542629
info@hofhuizen-vandongen.nl
Postadres
Oude Maasstraat 61
6229bc Maastricht

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.