Intoom festival.

InToom 2015 In Toom wordt dit jaar al voor de 18e keer georganiseerd. In die achttien jaar begon het festival om beginnend talent in de regio een mogelijk te bieden om te spelen voor een groot publiek max. 200 pers. Ook dit jaar zal er een puike line up zijn en de laagste prijzen ooit. Wederom dit jaar met onze vaste lage prijzen. Bier en fris, 1 euro en slechts 4 euro entree.

InToom 2015

In Toom wordt dit jaar al voor de 18e keer georganiseerd. In die achttien jaar begon het festival om beginnend talent in de regio een mogelijk te bieden om te spelen voor een groot publiek max. 200 pers. Ook dit jaar zal er een puike line up en de laagste prijzen ooit.

Wederom dit jaar met onze vaste lage prijzen. Bier en fris, 1 euro en slechts 4 euro entree.

Line-up:

De eerste band, onze vaste huisband sinds editie één, Konstepaasje! Een Limbocoreband uit de regio Sittard-Geleen. Zij zorgen altijd voor de nodige harde muziek, ook dit jaar kunnen we weer op hun vernieuwde repertoire rekenen.

De tweede band is een band die we ook al tot een huisband mogen noemen. Met hun feestelijke SKA beats gaan zij InToom 2015 tot een feestje bouwen. We hebben het hier natuurlijk over onze vrienden van de SKAambeien. Een band wat ooit als een grapje begon mag zich nu wel een succesvol aanstormende band noemen. Afgelopen zomer stonden ze op het Sint Rosa Festival en hebben ze daar al een flink feestje gegeven. Met hun steeds vernieuwende repertoire komen ze nu terug naar InToom om daar de boel op stelten te zetten.

De derde band is een band afkomstig uit Sittard. Afgelopen jaar stonden ze in de finale van de bandwedstrijd Nu Of Nooit. Met hun vuile, harde, dreigende, en bezwerende maar ook op momenten juist mooie muziek zullen zij neerstrijken op InToom 2015. We hebben het over de Sittardse band Seymour Sachs.

Meer bands volgen gauw.

 

Volg ons op facebook om de nieuwste updates over de voorbereidingen te ontvangen.

Gronckelstraat 4
6141AG Limbricht
intoomfestival@gmail.com

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.