De Limbourg Wine & Dine

Restaurant & hotel. Wine & Dine, Meet & Sleep, Minibar Lounge

Eten, drinken en slapen op het moment dat het jou uitkomt. Met een aangepast, modern maar vertrouwd concept speelt DE LIMBOURG SITTARD in op een veranderde wereld waarin niets meer op gezette tijden gebeurt. Ontspannen, werken, dineren en slapen onder één dak, dat van DE LIMBOURG SITTARD. Wanneer je maar wil.

Tekst: Inxious | Kim Stienen.

MEET & SLEEP Sittard

Veel bedrijven in de stad doen mondiaal zaken. Denk aan VDL/Nedcar, de Brightlandcampus, DSM, SABIC, EUROCARBON of BOELS. DE LIMBOURG SITTARD ontvangt veel internationale gasten van die bedrijven. Zij kunnen gebruik maken van de vernieuwde vergaderruimtes, waar een nieuw en groot scherm elke saaie bespreking verandert in een inspirerende multimediale sessie.

Het woord hotel komt niet meer voor in de bedrijfsnaam. Toch zijn de hotelkamers zojuist volledig gerenoveerd, zodat iedereen kan genieten van een optimale nachtrust. Alle kamers zijn bovendien voorzien van waterbesparende kranen en fair trade geproduceerd linnengoed en guest supplies zoals zeep en shampoo op biologisch afbreekbare basis.

WINE & DINE Sittard
De tijd dat iedereen op een vast moment van de dag ontbijt, luncht of dineert is voorbij. Daarom werkt WINE & DINE Sittard met een doorlopende keuken. Van 11.00 uur ’s ochtends tot half tien ’s avonds krijg je de fijnste amuses, tussendoortjes en culinaire primeurs. De gerechten verschillen per seizoen. Alle gerechten worden gemaakt van eerlijke en verantwoorde producten, veelal biologisch en uit de streek.

Chef Leon Winthaegen zorgt met zijn team voor de finesses en leuke twists op culinair gebied. Elke maand is er een thema-gerecht gekoppeld aan een evenement of traditie van die maand.

MINIBAR LOUNGE Sittard

Trouwe gasten, studenten, vriendengroepen en zakenmensen worden stadsgenoten in de MINIBAR LOUNGE Sittard waar iedereen in een informele sfeer kan ontspannen, maar ook werken met een hapje en een drankje. Zodra het zonnetje weer schijnt kan dat ook op het nieuwe terras.

GREEN KEY GOUD LOGO

DE LIMBOURG SITTARD is doordrongen van het belang van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en draagt al jaren het internationale Green Key Goud keurmerk. Led-verlichting in alle ruimtes, menukaarten van gerecycled papier. DE LIMBOURG SITTARD doet er alles aan om het milieu te sparen en duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen, terwijl het comfort en de kwaliteit hetzelfde blijven of daardoor zelfs beter worden. DE LIMBOURG SITTARD kiest leveranciers zorgvuldig en werkt uit principe zoveel mogelijk samen met lokale en regionale ondernemingen.

 

 

Markt 21-22
6131 EL Sittard
Telefoon 046 - 451 81 51
info@delimbourgsittard.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.