Archief Buying a House in the Netherlands

Engelstalige lezing

wordt voor de derde keer georganiseerd in Maastricht en zal volledig in het Engels plaatsvinden. Het programma start om 09.45 uur bij Bistro Pieke Potloed op de Sporenstraat 5 in het centrum van Maastricht en eindigt om 13.30 uur. Vivianne Heijnen, wethouder van o.a. Wonen, opent het event om 10.15 uur. Voor meer informatie, het volledige programma en aanmelden, zie: https://www.hollandexpatcenter.com/events/Buying-a-house-in-the-Netherlands--Maastricht-edition-.html?id=16629

 

Voertaal: Engels

Over Holland Expat
Center South Holland Expat Center South geeft (internationale) bedrijven, kennisinstellingen en kenniswerkers een warm welkom, door alle publieke en private services die een international nodig heeft in de periode na aankomst in Nederland zoveel mogelijk op centrale locaties en op één moment aan te bieden. Het expatcenter organiseert in samenwerking met zijn partners informatieve en sociale activiteiten en treedt op als spil binnen de regionale internationale gemeenschap om internationaal talent actief aan de regio te binden.

 

ENGLISH
BUYING A HOUSE IN THE NETHERLANDS is organized for international residents who are interested in buying a house in the Maastricht Region!
During this event you will receive the following information:• What is required to buy a house in the Netherlands

• How to apply for a mortgage
• An idea of the cost of housing in the Maastricht Region
• Things to consider when buying a house in the Netherlands

When: 15 September 2018, 09:45-13:30 | Where: Bistro Pieke Potloed (Sporenstraat 5, Maastricht)

 


Avenue Céramique 50
6221 KV Maastricht
Telefoon +31 (0)43 350-5010
expatcentre@maastricht.nl