Het Laagland

Theater waar je van groeit

Het Laagland maakt voorstellingen voor de hele familie. Met onze tourneeproducties, klassenvoorstellingen en locatietheater zorgen we, al spelend, vertellend en verbeeldend, voor herkenning en verwondering. Door je aan te spreken op de kracht van je eigen verbeelding en inlevingsvermogen, moedigen we je aan om verder te kijken dan de wereld die je al kent en verder te komen op weg naar wie je bent, wat je kunt en waar je voor wilt gaan.

Jong Laagland: Theaterwerkplaats voor én door kinderen en jongeren.

De repetities voor 2015-2016 startten op donderdag 17 september (KICK-OFF). Repetities van alle spelersgroepen van Jong Laagland vinden per seizoen 2015-2016 plaats op de donderdagen. We starten op donderdag 17 september.

Bij Jong Laagland kan iedereen van 8 t/m 18+ zijn speel- en maaktalent ontwikkelen. Het Laagland biedt als professioneel gezelschap een geïnspireerde theateromgeving. Je zit bij ons dicht op het makersvuur en komt in aanraking met allerlei vormen, stijlen en aspecten van theater. Samen met regisseurs, acteurs en muzikanten werk je in wekelijkse repetities naar een voorstelling toe, met Schouwburg De Domijnen als jouw podium!

PS: Als Jong Laaglander hoor je bij het gezelschap, je mag niet alleen backstage, je bént het en zit gratis eerste rang bij Laaglandvoorstellingen.

Spelersgroepen
Alle info over de spelersgroepen van Jong Laagland.

Praktische zaken
Klik hier voor: Inschrijfformulier-download, prijzen en een noot voor ouders, opvoeders & betalers.
Hier is ook de repetitiekalender te vinden!

Vragen?
Bel 046 - 400 72 73 en vraag naar Gerlie Quix, of mail naar info@hetlaagland.nl


Mgr. Claessensstraat 2
6130AE Sittard
Telefoon 046 - 400 72 73
info@hetlaagland.nl

Nieuws

Agenda

Geen resultaten gevonden.