ForYouTour

Vanaf 2013 doneert het wielerevenement ForYouTour aan goede doelen gerelateerd aan kinderen. Dit evenement op de wielerbaan van Laco Glanerbrook in Geleen heeft zich als doel gesteld kinderen te helpen die ziek zijn of een moeilijke tijd doorbrengen. Het fenomeen sporten voor een goed doel kent alleen winnaars

Langdurig ziek zijn vraagt van iedereen heel veel doorzettingsvermogen en ENERGIE. Maar vooral voor een kind is dit zeer intensief. De vaak lange behandelingen en ziekenhuisopnames, de onzekerheid en het zien dat je vriendjes en vriendinnetjes wel een gewoon leven kunnen leiden is zeer ingrijpend. Ook voor het gezin waarin het kind leeft heeft dit verregaande gevolgen. Ieder gezinslid spant zich extra in en moet daarvoor vaak andere bezigheden opofferen. Juist in zo’n situatie zijn kleine en grote lichtpunten erg belangrijk. Ze worden heel intensief beleefd en dragen voor een groot deel bij aan de mentale gesteldheid van kind en gezin. Daarom organiseert Stichting Opkikker 2.000 keer per jaar een onvergetelijke Opkikkerdag voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Op zondag 3 mei worden er weer spinning clinics gegeven. Is er een groeps renfiets toertocht van 80 km en is er s'middags een dernyrace op de wielerbaan in Geleen.

Beeld: Ron Philips- SportEve fotografie

Kummenaedestraat 45
6165 BT Geleen
info@foryoutour.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.