4e Bornse Afvalrace Fitness & Zo Born

Genieten van het leven en fit, gezond en slank blijven met een persoonlijk voedings- en beweegprogramma dat leuk en lekker is!

EEN GEZONDE LEEFSTIJL

In Health Center Fitness & Zo start op 22 september de 4e Bornse Afvalrace De Afvalrace is een tien weken durend voedings- en beweegprogramma waar je onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag gaat om een gezonde leefstijl te realiseren.

Wat de Afvalrace zo anders maakt dan andere programma’s is de persoonlijke aanpak in teamverband. De deelnemers moedigen elkaar  aan en geven een steuntje in de rug. Er is persoonlijke begeleiding van een erkend BGN gewichtsconsulent én de groep motiveert elkaar onderling. De eetschema’s worden voor iedereen individueel op maat gemaakt en zijn via de wekelijkse boodschappenlijstjes makkelijk te volgen.

De afvalrace is gebaseerd op het BenFit programma  dat speciaal ontwikkeld is om gezond af te vallen. Door de steun en begeleiding van een persoonlijke coach lukt het om een gezonde leefstijl te realiseren. Gezond afvallen, voedingsadvies en gezond bewegen zijn de drie pijlers waar tijdens de afvalrace aan gewerkt wordt.

De Bornse Afvalrace start op 22 september en duurt 10 weken.

Deelname afvalrace bij Fitness & Zo: * leden € 99,95 * niet-leden  € 149,95

Kom op 15 september om 19.30 uur naar de vrijblijvende informatieavond!

Voor meer informatie en aanmelden kijk op: http://fitnessenzo.nl/afvalrace/Florianstraat 8
6121 MA Born
Telefoon 0464859900
info@fitnessenzo.nl