Exsulto MMA

Een MMA gym gelegen in Sittard onder leiding van befaamd MMA trainer Peter van Dun.

Iedere maandag- en donderdagavond van 19:00 tot 21:00 uur wordt les gegeven in MMA (mixed martial arts) door Peter van Dun, op de zondag is er open mat van 16:00 tot 18;00 in samenwerking met F.T.M.A onder leiding van Andy Peters. Peter van Dun is een van de grondleggers van het MMA in Limburg. Zelf is hij zwarte band judo, bruine band Braziliaans jiujitsu, voormaling Nederlands kampioen Sanda, gediplomeerd Kettlebellinstructeur en gediplomeerd personal trainer. Kortom alles wat een goede MMA trainer in huis moet hebben. Zelf leert hij ook nog steeds bij door Braziliaans jiujitsu te gaan trainen bij Jordy Peute (Gracie Barra Maastricht). Peter geeft op een goede, rustige en verantwoordelijke manier les met de nadruk op techniek en bewegingen, dus niet stomweg elkaar tegen de kop beuken. 

De gym waar Peter van Dun les geeft is voorzien van twee grote matten, en een waar krachthonk met squat rek, pull-up bars, halters, en kettlebells waar flink aan kracht en conditie gewerkt kan worden.

Door de trainen bij Exsulto (vertaald uit het latijns; Stoeien) kun je op wedstrijd niveau gaan deelnemen aan MMA partijen en grappling partijen. Of als je gewoon lekker met de sport bezig wilt zijn ben je ook van harte welkom bij Exsulto gym.  

Kleine steeg 13
Sittard
Telefoon 06 53 87 82 55
c.gielissen1@gmail.com

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.