Els Rebersek Blokfluitles voor jong en oud.

Sinds 1980 wordt door Els Rebersek met veel passie, enthousiasme en succes muziekles gegeven op de blokfluit, waarbij gekozen kan worden tussen les in groepsverband of individuele lessen. Zowel op locatie van bijvoorbeeld een (muziek)school in omgeving Sittard-Geleen als bij Els Rebersek thuis in Sittard is er de mogelijkheid te genieten van geinspireerde les vanaf beginners niveau tot en met vergevorderd niveau. Waarom Els Rebersek?De lessen worden verzorgd voor leerlingen vanaf 5 jaar. Wanneer u kiest voor Els Rebersek kiest u niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor waar voor uw geld. Zo kunt u al vanaf 17 Euro per maand uzelf of uw kind laten genieten van wekelijkse muzikale lessen.Al overtuigd? Heeft u interesse in blokfluitles voor uzelf of uw kind(eren) in omgeving Sittard-Geleen? Neem contact op om de mogelijkheden voor blokfluitles te bespreken. Bij voldoende aanmeldingen is les op locatie mogelijk.

Els Rebersek heeft aan het conservatorium te Maastricht blokfluit gestudeerd en daar in 1984 haar diploma docerend musicus behaald. Naar haar afstuderen heeft ze veelvuldig lesgegeven aan diverse muziekscholen. 

Na een aantal jaren blokfluitles gegeven te hebben heeft ze in 1990 besloten naast het lesgeven ook haar eigen praktijk te starten. Sinds dien geeft ze als zelfstandig ondernemer met veel passie en enthousiasme les in de omgeving van Sittard-Geleen. 

Ze geeft blokfluitles aan kleine en grote groepen kinderen, priveles aan volwassenen en kinderen, kleutermuziekles en sinds 200 geeft ze tevens blokfluitles aan de Muzikschule Herzogenrath in Duitsland.

Ook heeft ze ruime ervaring met blokfluitles geven aan ensembles, heeft ze een afdeling van huismuziek mede opgericht en heeft ze 12 jaar diverse workshops gegeven bij de Limburgse blokfluitdagen. Bij de Limburgse blokfluitdagen waren haar workshops gericht op groepen van 5 tot 35 personen, waarbij het niveau verschilde van beginnend tot en met vergevorderd. 

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.