Divertimento Theaterproducties

Na Flame de Musical (30 maart 2016) en Under-cover The Musical (30 maart 2017) is er in september 2017 een toneelvereniging opgericht: Divertimento Theaterproducties! Het woord divers is hierin te herkennen, wat de groep aan artiesten, zangers, dansers, acteurs, schrijvers, ontwerpers, technici en crewleden absoluut is! Maar, nog veel belangrijker is de daadwerkelijke betekenis van de nieuwe naam: Divertimento is namelijk een heel mooi (Italiaans) woord voor PLEZIER! En als er iets is wat de groep heeft tijdens het voorbereiden en uitvoeren van hun musicals, dan is het wel plezier!

Over Divertimento theaterproducties

In februari 2015 ontstond, dankzij twee docenten, een groep studenten van Fontys in Sittard die samen ervoor zorgden dat op 30 maart 2016 de eerste productie op de planken stond: Flame The Musical.
Het succes van Flame smaakte naar meer. De studenten startten het proces opnieuw, dit keer bijna volledig zelfstandig. Begin maart werd alles samengevoegd en werden de laatste doorlopen gehouden, om op 30 maart 2017 Under-cover The Musical in première te laten gaan. Bijna direct na het succes van Under-cover The Musical werd opnieuw begonnen met het schrijven aan een nieuw script. Er zijn weer veel nieuwe talenten bijgekomen en MajesTijd de Musical belooft weer een mooie musical te worden.

Sinds september 2017 zijn een groep studenten en alumni van Fontys Sittard officieel een toneelvereniging: Divertimento Theaterproducties! Het woord divers is hierin te herkennen, wat de groep aan artiesten, zangers, dansers, acteurs, schrijvers, ontwerpers, technici en crewleden absoluut is! Maar, nog veel belangrijker is de daadwerkelijke betekenis van de nieuwe naam: Divertimento is namelijk een heel mooi (Italiaans) woord voor PLEZIER! En als er iets is wat de groep heeft tijdens het voorbereiden en uitvoeren van hun musicals, dan is het wel plezier!

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.