de WERKplaats

De WERKplaats is een ontmoetingsplaats, een plek om te werken, te relaxen en om geïnspireerd te raken. Ons motto is verblijven, verbinden en verdiepen. Wij werken volgens het “pay what you use” principe: je betaalt alleen voor de diensten welke je afneemt.

Verblijven, verbinden, verdiepen; dat is de WERKplaats. 

Een full-service huisvesting concept met als bovenliggend doel de netwerken van de individuele gebruikers te koppelen, waardoor er voor iedereen nieuwe kansen ontstaan. Daarnaast worden bewoners gestimuleerd om hun individuele kennis ter beschikking te stellen aan het collectief. Door deze innovatieve wijze van samenwerken ontstaan voor de gebruikers van de WERKplaats ongekende mogelijkheden welke van grote meerwaarde kunnen zijn voor de te ontwikkelen toegevoegde waarde per individu.

De WERKplaats biedt een inspirerende omgeving in een karakteristiek pand in het centrum van Sittard. Op 5 minuten lopen vanaf het centraal station met elke 30 minuten een intercity verbinding naar de randstad. Binnen de WERKplaats zijn diverse werk concepten verenigd om jou, je collega’s en je relaties optimaal te faciliteren.

In het centrale hart van de WERKplaats ontmoet je gelijkgestemden en collega’s en worden je gasten ontvangen in de Bodega, een ontmoetingsplek welke van alle gemakken is voorzien. Verse koffie, gefilterd water, een veelvoud aan dranken en sappen, repen en andere versnaperingen. Het is er allemaal.

De WERKplaats is de ideale plek om startups te testen. In het vrije werkgebied zijn 25 werkplekken beschikbaar welke uitnodigen tot zowel zittend, staand en zelfs liggend werken. Wifi en vers gefilterd water horen bij de standaard voorzieningen.

De WERKplaats beschikt over 2 ruimtes met elk 8 vaste werkplekken. Naast de reguliere voorzieningen beschikt iedere werkplek over vast internet, vaste telefonie en een eigen kantooradres. Ideaal voor tijdelijke teams en samenwerkingsverbanden.

De WERKplaats bestaat verder uit 13 vaste werkruimtes welke teams tot maximaal 5 personen kunnen huisvesten. Kleine samenwerkingsverbanden of traditionelere bedrijven vinden hier hun grieven.

De WERKplaats stelt tot slot meerdere overlegruimtes.

Rijksweg Zuid 27
6131AL Sittard
Telefoon 0467111733
info@de-werk-plaats.nl

Nieuws

Geen resultaten gevonden.

Agenda

Geen resultaten gevonden.