Steffen Morrison

Puur en ongepolijst

Steffen Morrison speelt al jarenlang samen met zijn band de festivals en clubs plat in de geest van zijn grote muzikale helden Otis Redding en James Brown. Net als de soul-iconen is Steffen in staat met ultieme opgetogenheid de mooiste songs ten gehore te brengen over immense hartzeer en sores, maar ook het dak eraf te spelen met songs over de lichtere dingen van het leven.

Maar wie is die charmante en goedlachse soulzanger nu echt? Welke emoties schuilen er achter de prachtige hoeden van één van Nederlands best geklede mannen? Welk verhaal wil hij vertellen met zijn eigen repertoire?

The Art Of Being Human gaat dieper dan een avond steengoede soulmuziek, verder dan goede moves en grooves, verder dan een avond genieten van een heerlijke band. Het gaat over Steffen. Over zijn twijfels en onzekerheden, over vallen en opstaan. Over zijn prestatiedrang die werd gevoed door zijn verleden.

In zijn allereerste eigen theatertour gaat Steffen Morrison helemaal terug naar de basis. De basis waar eigen geschreven liedjes zoals NPO Radio 2 Topsong Old Enough To Know Better de rode draad vormen voor een persoonlijke kennismaking met deze getalenteerde man. Puur en ongepolijst.

Uiteraard verlaat niemand de zaal voordat iedereen uit zijn dak gaat op de muziek van deze rasentertainer samen met zijn swingende band!

Steffen was special guest tijdens Ladies Of Soul 2019 in de Ziggo Dome. Ook was hij de afgelopen jaren te zien als frontman in voorstellingen als I’m A Soulman en It’s A Man's World.De Domijnen

wo 05 feb 2020 20:15 Ticket € 20.00
Ligne 2
6131 MT Sittard
Telefoon 088-5995600
info@dedomijnen.nl